Τροχαίο Ατύχημα και Ιδιωτική Ασφάλιση

Σύνδεσμοςcongress-ethemis.gr
Διαδικτυακή Ημερίδα 26 Φεβρουαρίου 2021 @ 5-8μμ

Η Ένωση Ελλήνων Νομικών e-Θέμις σε συνεργασία "Με τον Δικηγόρο" διοργανώνουν την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 - 20:00 την διαδικτυακή επιστημονική ημερίδα με τίτλο: "Τροχαίο ατύχημα & Ιδιωτική Ασφάλιση - Αστικά & Δικονομικά Ζητήματα", μέσω της πλατφόρμας Zoom. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

συνέχεια ανάγνωσης

Η Μίνα Αρναούτη με αγωγή ζητά 1,1 εκατομμύριο ευρώ για το δυστύχημα με τον Παντελίδη

Πηγή & Σύνδεσμος: real.gr (του Παναγιώτη Σουρέλη)

«Από τη μοιραία εκείνη ημέρα η ζωή µου άλλαξε άρδην, διαλύθηκα ως άνθρωπος τόσο σωματικά όσο και ψυχικά... Αδυνατώ πλέον να ζήσω ως φυσιολογική και απολύτως υγιής νέα γυναίκα, όπως ζούσα πριν από το ατύχημα… Μοιάζω αρτιμελής, δεν είμαι…»

συνέχεια ανάγνωσης

H Μίνα κατηγορήθηκε πως σκότωσε τον Παντελίδη μαζί με την Φρόσω, είτε βήξει είτε όχι...

Μετά την απόφαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών να βάλει την υπόθεση του τροχαίου του Παντελή Παντελίδη στο αρχείο, υποδεικνύοντας ότι οδηγός του μοιραίου τζιπ ήταν τελικά ο τραγουδιστής, ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, αποκαλύπτει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» πως η πελάτισσά του έφαγε πολύ λάσπη.

"Δυστυχώς είτε βήξει είτε δεν βήξει, κάποιος θα την κατηγορήσει. Είχα κάνει μία δήλωση έξω από την σχολή Ευελπίδων όταν είχα αναλάβει στην αρχή την υπόθεση, είχα πει πως για να βρούμε ποιος είναι ο οδηγός πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας τους μάρτυρες και τα στοιχεία που έχουμε.. Ωστόσο δεν εισακούσθηκα. Η Μίνα κατηγορήθηκε πως σκότωσε τον Παντελίδη μαζί με την Φρόσω Κυριακού, ότι τον κατέβασαν στο πάρκινγκ και άλλα τέτοια σενάρια τα οποία οδήγησαν στον κανιβαλισμό της πελάτισσάς μου “

είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της Μίνας, Ιωάννης Κωλέττης  και πρόσθεσε:

συνέχεια ανάγνωσης

Η Μίνα Αρναούτη πάει στα δικαστήρια τον Sin Boy

Πηγή & Σύνδεσμος: thebest.gr.gr

Και κατά της οικογένειας Παντελίδη

Η Μίνα Αρναούτη, η γυναίκα που βρισκόταν στο μοιραίο αμάξι όπου έχασε τη ζωή του ο λαϊκός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, πρόκειται να κινηθεί νομικά εναντίον της οικογένειας του εκλιπόντος. Στην κάμερα του "Ευτυχείτε" μίλησε ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, Ιωάννης Κωλέττης, ο οποίος σημείωσε πως η υπόθεση του τροχαίου έχει τελεσιδικήσει αναφορικά με το ποιος οδηγούσε, αλλά εκκρεμεί η αποζημίωση, αποκαλύπτοντας πως θα κάνουν αγωγή σε ένα μήνα για αυτό.

συνέχεια ανάγνωσης

Ψάχνουν τους μάρτυρες από το σοβαρό τροχαίο της ηθοποιού Αγλαΐας Παππά

Πηγή & Σύνδεσμος: protothema.gr

Η ηθοποιός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας

Στοιχεία που θα βοηθήσουν στις έρευνες για το τροχαίο που είχε πριν από δέκα ημέρες η γνωστή ηθοποιός Αγλαΐα Παππά ζητά με ανακοίνωσή του ο πληρεξούσιος δικηγόρος της.

συνέχεια ανάγνωσης